Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HILLSBOROUGH

VIDEO Navijač uletio na teren pa udario golmana u glavu

Chris Kirkland
Screenshot Youtube
20.10.2012.
u 11:22

Leeds je izjednačio na 1:1 protiv Sheffielda što je bilo kobno za nekadašnjeg vratara Liverpoola

Vratar Sheffield Wednesdayja Chris Kirkland u utakmici protiv Leeds Uniteda primio je pogodak, a onda i - udarac u glavu. ''Navijač'' Leedsa je u 77. minuti utrčao na travnjak i Kirklanda, nespremnog na takvo što, s obje ruke udario po licu i pokosio na tlo. U pomoć je priskočila liječnička služba pa je uspio dovršiti susret.

Huligan je pobjegao natrag na tribinu, no na snimci se očito vidi njegovo lice pa je za očekivati da će uskoro biti identificiran i priveden. No, nije on jedini koji je utrčao u teren već se probilo mnogo Leedsovih navijača koje su redari jedva uhvatili.

Inače, ''kobnim'' pogotkom kojim je nesretni Kirkland, nekadašnji vratar Liverpoola, zaslužio udarac Leeds je izjednačio na 1:1, a rezultat je ostao takav do kraja susreta 11. kola Championship lige na stadionu Hillsborough.

Komentara 8

SA
SAMOS
12:12 20.10.2012.

srećom pa težimo i du.. dajemo da uđemo u tu civiliziranu evropu..

CA
carpediem
14:21 20.10.2012.

Da se desi ovako nesto kod nas odmah smo divljaci sa Balkana ili Balkanci za te Engleze a ovo ce biti u Europi opisato kao emocijalni Fan koji se probio do vratara i eto. Nista nece biti strasno postati emocijalni navijac a mi bi bili odmah divljaci.

Avatar Vizantinac
Vizantinac
11:34 20.10.2012.

I onda ti isti englezi nazivaju nas po novinama neki dan necivilizovanim Balkancima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije