Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNI TRENUCI

VIDEO Nakon smrti oca zabio tri gola i slomio se: Suze su same potekle...

NHL: Washington Capitals at Boston Bruins
Paul Rutherford/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.05.2021.
u 14:10

Nije ni sanjao da će zabiti tri gola, ali ispalo je savršeno. Nakon svakog pogotka se slomio, a na kraju utakmice rasplakao...

Washington Capitalsi i New York Rangersi odigrali su utakmicu u NHL ligi, ali pobjeda domaćina 4:2 nije toliko odjeknula kao pozadina priče trostrukog strijelca T. J. Oshieja.

Naime, dan prije utakmice umro mu je otac, ali nije prihvatio propustiti utakmicu već naprotiv, njemu u čast odlučio je napraviti nešto posebno, kako za Capitalse, tako i za oca.

Nije ni sanjao da će zabiti tri gola, ali ispalo je savršeno. Nakon svakog pogotka se slomio, a na kraju utakmice rasplakao...

– Bili smo tamo za njega, brinuli o njemu, a na kraju je ispalo da on brine o nama – rekao je nakon susreta njegov suigrač Nick Dowd.

Oshie im je svima zahvalan.

– Pamtit ću to do kraja života. Bili su uz mene kad mi je bilo najpotrebnije i dijelili bol sa mnom.

Video možete pogledati OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije