Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas u županijskoj ligi

VIDEO Na utakmici u Plitvicama pucao iz zolje prema igračima na terenu

Twitter screenshot
13.09.2022.
u 14:25

Predsjednik domaćina NK Plitvice Milan Jakovljević negirao je da se događaj dogodio na ovoj utakmici:  "Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je prije bilo, mislim. To je neka stara snimka."

Na susretu Prve županijske lige Ličko-senjske između NK Plitvice Plitvička Jezera i NK Sokolac Brinje dogodila se nevjerojatna stvar koja je zabilježena na snimci i širi se društvenim mrežama.

Navijač je u jednom trenutku iz zolje ispalio vatrometnu raketu prema igračima na terenu. Okupljeni su snimili taj trenutak i sve popratili smijehom, a navijač je još neko vrijeme mahao zoljom. 

Video tog užasnog događaja pogledajte OVDJE.

Inače, susret je završio uvjerljivom pobjedom gostiju iz Brinja s rezultatom 4:1.

– Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, suca i predstavnika obaju klubova pa će disciplinski sudac odrediti kaznu – potvrdio je za 24 sata tajnik županijskog nogometnog saveza Vladimir Romić.

Predsjednik NK Plitvice Milan Jakovljević negirao je da se događaj dogodio na ovoj utakmici.

– Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je prije bilo, mislim. To je neka stara snimka – rekao je za 24 sata i dodao:

– Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj. Ne bih komentirao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom.

Komentara 22

PA
Pahor
14:58 13.09.2022.

Cuj bedaka🤣🤣😊 pucao iz zolje🤣🤣🤣

DU
Deleted user
14:59 13.09.2022.

Pucao iz Zolje??? Pa lik je samo uporabio iskorišteni jednokratni raketni lanser, za za..banciju. Iako je van svake pameti bacati vatromet na igrače, naslov sugerira o velikoj tragediji.

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
14:54 13.09.2022.

Čovjek donesao iskorištenu zolju i stavo vatromet u nju. Ne kužim kaj je veliki problem ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije