Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ

VIDEO Mnogi borci se složili: Sinoćnji nokaut je najbolji u povijesti

Foto: Screenshot
11.10.2020.
u 08:19

- Vidio sam svakakvih ludih stvari u slobodnoj borbi, ali ovo bi mogao biti najluđi nokaut ikad - rekao je bivši prvak teške i poluteške Daniel Cormier

Sinoćnja UFC on ESPN+ 37 priredba donijela nam je jedan od najboljih nokauta u povijesti slobodne borbe. Neki su čak istaknuli da je riječ i o najboljem.

U okršaju srednje kategorije Joaquin Buckley (11-3) je u drugoj rundi završio posao protiv Impe Kansanagaya (8-1) nanijevši mu tako prvi poraz u karijeri.

Samo četiri borca su dosad u povijesti UFC-a uspjeli nokautirati protivnika udarcem nogom iz okreta, a Buckley je jedini u povijesti koji je uspio to učiniti dok mu je suparnik držao drugu nogu. Ovaj potez zasigurno će vrlo dugo živjeti u montažama UFC-a.

 

 

Na novaj nokaut su reagirali mnogi veliki MMA borci, evo nekih od reakcija:

- Vidio sam svakakvih ludih stvari u slobodnoj borbi, ali ovo bi mogao biti najluđi nokaut ikad - rekao je bivši prvak teške i poluteške Daniel Cormier.

- Isuse! Dajte tom čovjeku 100 tisuća dolara za nokaut - rekao je bivši prvak perolake i bantama Henry Cejudo.

- Siguran sam da smo vidjeli najbolji nokaut u 2020. - rekao je privremeni prvak srednje kategorije Justin Gaethje.

 

Ključne riječi

Komentara 7

BL
blizak
11:15 11.10.2020.

Idiotizam. Ljudi zatvoreni u kavezima udaraju jedni druge do ozljeda opasnih po zivot. Nismo se makli dalje od srednjeg vijeka. A ni ovi koji to gledaju i zdusno navijaju nisu nista bolji....

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:57 11.10.2020.

maznuo ga je direkt tabanom posred face, jednako kao kad zebra ili žirafa kopitom zadnje noge mazne lavicu.

ET
etika
14:47 11.10.2020.

Moze objašnjenje ... je li najbolji ili najluđi??? Znači li to da kad Danijel Cornier izjavi da je nešto najluđe onda se to u naslovu navede da je to isto najbolje. Mislim ovo je navedeno na najluđem dnevnom portalu uu u HR ako ne i šire :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije