Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U JAPANU

VIDEO Mladić pao na vrat pa preminuo od posljedica: Građani traže promjene!

youtube
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.04.2021.
u 18:30

Ova je smrt mnoge digla na noge i tamošnja javnost traži promjene pravila. Naime, u dosadašnjima nigdje ne stoji da bi u blizini kada se održava meč trebao biti liječnik

Sumo-hrvač Mitsuki Amano (28) ili kako ga mnogi znaju - Hibikiryu, ostao je nepomično ležati za vrijeme meča prije mjesec dana. Hitno je prebačen u bolnicu u Tokiju gdje mu se stanje poboljšalo, a čak je počeo i samostalno hodati, no tu njegovim mukama nije bio kraj. 

U ovu srijedu, mjesec dana nakon ozljede, stanje mu se pogoršalo te je toga istog dana umro. Ispostavilo se da je to bilo zbog posljedica od stravičnog pada kojega možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je sadržaj uznemirujuć! 

Ova je smrt mnoge digla na noge i tamošnja javnost traži promjene pravila. Naime, u dosadašnjima nigdje ne stoji da bi u blizini kada se održava meč trebao biti liječnik. Baš zbog toga je više od pet minuta trebalo medicinskim stručnjacima da dođu do unesrećenog sumo-hrvača. 

Inače, ovo nije jedini slučaj. Pred sam kraj 2002. ruski sumo-hrvač Džambulat Katokov, koji je 2003. godine ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najteže dijete na svijetu, umro je u 21. godini. Tabloid Komsomolskaja Pravda izvijestio je da je Katokov patio od problema s bubrezima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije