Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULA HIMNA

VIDEO Mladenci postali hit zbog onoga što su napravili usred vjenčanja

Vjenčanje
Printscreen
04.05.2022.
u 11:11

Usred svadbenog slavlja mladenci su doznali da je Real Madrid postao prvak Španjolske u nogometu. Dvoranom se u tom trenutku prolomila himna Reala "Hala Madrid y nada más". Novopečeni bračni par na to je ustao i krenuo mahati bijelim ubrusima, a isto su napravili i brojni gosti.

Poznati hotelijer iz Salamanke Gonzalo Sendin protekle je subote oženio svoju zaručnicu Alejandru Martin, a detalj s njihove svadbe postao je hit na društvenim mrežama.

Naime, usred svadbenog slavlja mladenci su doznali da je Real Madrid postao prvak Španjolske u nogometu. Dvoranom se u tom trenutku prolomila himna Reala "Hala Madrid y nada más". Novopečeni bračni par na to je ustao i krenuo mahati bijelim ubrusima, a isto su napravili i brojni gosti.

Inače, Real je subotnjom pobjedom protiv Espanyola (4:0) na Santiago Bernabeu naslov osigurao četiri kola prije kraja prvenstva.

Junak ove utakmice bio je Brazilac Rodrygo koji je u prvom poluvremenu dva puta lomio katalonsku obranu i vratara za 2:0, dok je početkom nastavka Marco Asensio povećao na 3:0. Ni ova utakmica nije mogla proći bez gola Benzeme koji je u 81. minuti postavio konačnih 4:0.

Realu je to 35. naslov prvaka Španjolske. Ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova.

>> Pogledajte kako je to izgledalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije