Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošao preglede

Video: Mirku dopustili da se bori, prijenos na Novoj TV

\'19.09.2010., Pleso, Zagreb -   Odlazak Mirka Filipovica na borbu  u Ameriku protiv u UFC kategoriji protiv Frank Mira Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
22.09.2010.
u 11:18

Mirko Filipović doputovao je u strahu u Indianapolis, ali ne zbog toga što će ga u nedjelju ujutro u oktogonu čekati bivši UFC-ov prvak Frank Mir, već zbog strepnje da će mu liječnici zabraniti nastup zbog ozljede rožnice desnog oka.

– Vjerujem da neće biti problema s liječničkim pregledom, nisu valjda toliko ludi da mi zabrane ulazak u ring. Na kraju, odluka je moja, ja preuzimam odgovornost – mučilo je Cro Copa dok je prelazio veliku baru.

Liječnički pregled obavio je odmah nakon slijetanja i - dobio zeleno svjetlo od Atletske komisije. Odahnuo je i Dana White, čelnik UFC-a, koji nije preko noći morao tražiti zamjenu za borbu večeri.

– Mirko je bio kod trojice liječnika, prošao je pregled i spreman je sto posto – poručio je White.

Priredba UFC 119 počinje u 4 ujutro u nedjelju po našem vremenu, a Cro Cop nastupa u borbi večeri, na samom kraju programa.

Bilo je pitanje hoće li Nova TV prenositi borbu, neko vrijeme trajali su pregovori s UFC-om, a u srijedu ujutro objavili su prioćenje u kojem se kaže: "Gledatelji Nove TV moći će pratiti ovu borbu 26. rujna u četiri sata, a Gol.hr, nastavljajući s tradicijom prijenosa UFC borbi, svojim će posjetiteljima opet omogućiti da prate hrvatskog borca na live streamingu."

– Neću dopustiti Mirku da me udari nogom u jetra ili glavu – hrabri se Frank Mir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije