Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ufc on fx 5

VIDEO Miočić okusio poraz, Struve ga izbombardirao

Stipe Miočić
screenshot
30.09.2012.
u 09:46

Američki Hrvat Stipe Miočić doživio je prvi poraz u karijeri, u Nottinghamu je u borbi večeri na UFC on FX 5 priredbi izgubio od Nizozemca Stefena Struvea.

Teškaški dvoboj bio je za plasman među samo borilačku elitu UFC-a, društvo poput Werduma, Minotaura, Franka Mira... međutim priliku za boriti se s najboljima u diviziji dobit će ipak divovski Niozemac.

Stipe (30 godina, skor 9-1, UFC 3-1) je sjajno otvorio, u prvoj rundi pljuštali su udarci u tijelo Struvea (24 godine, skor 25-5, UFC 9-3), no naš borac rođen u Ohiju nije uspio desnim krošeem po kojem je poznat srušiti protivnika.

U drugoj rundi otvorena izmjena udaraca, u kojoj je Stipe primio zaredom nekoliko aperkata, ipak ostao na nogama, no zatim je nakon jednog direkta izgubio kontrolu, što je Struve iskoristio i nastavio s bombama.

Najbolji sudac UFC-a sudio im je meč i prekinuo ga u drugoj rundi te proglasio pobjedu Nizozemca tehničkim nokautom.

Dvojac je zbog sjajne druge runde, u kojoj je mogao slaviti i jedan i drugi, dobio bonus od 40 tisuća dolara svaki za borbu večeri.

- Za ovu sam borbu trenirao naporno i ništa me nije moglo spriječiti da pobijedim. Gledajte, tek su mi 24 godina i mislim da je predamnom sjajna budućnost. Sada želim Fabrizija Werduma! - kazao je nakon meča Struve.

Bio je ovo slab mjesec za Hrvate u UFC-ovom kavezu, podsjetimo Igor Pokrajac izgubio je prije tjedan dana od Vinnyja Magalhãesa u Torontu, polugom na ruci,

Ključne riječi

Komentara 3

BR
BratCroat
12:21 30.09.2012.

Kako prvi poraz, neki Slovenac ga je več nokautirao, samo neznam u kojoj je to bilo verziji.

LI
Livi
12:55 30.09.2012.

Zato je uvijek bolje prvo skociti, pa onda reci hop, sto nije slucaj s nasim sportasima.

MM
mad_max
08:05 01.10.2012.

krivi su novinari koji uvijek napuhuju kvalitetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije