Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAO O DRAŽI

VIDEO Legendarni Srbin izvrijeđao Hrvate pa zapjevao četničku pjesmu

Duško 'Dule' Savić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
17.02.2019.
u 13:44

Dušan "Dule"Savić nedavno je govorio protiv Hrvata, a sada je zapjevao četničku pjesmu "Morem plovi jedna mala barka"

Legenda Crvene zvezde Dušan "Dule"Savić nedavno je govorio protiv Hrvata, a sada je zapjevao četničku pjesmu "Morem plovi jedna mala barka" u kojoj se govori o četničkom vojvodi Draži Mihajloviću. Video se proširio po društvenim mrežama.

Podsjećamo, Savić se nedavno osvrnuo na napad na vaterpoliste u Splitu i rekao:

– Vi morate njima pomoći ozdraviti, nažalost. Ja bih volio da smo mi dobri susjedi. Ali, kada bi oni bili deseti dio prema nama iskreni, koliko smo mi prema njima, ovdje bi se moglo organizirati normalno natjecanje. Ali, nema lijeka. Prisjetio bih se povijesti, na koju se svi ovdje pozivaju, i natpis s protestantske katedrale u Magdeburgu: "Bože, sačuvaj me kuge, gladi i Hrvata." To su stravični zločini, koje su još u 17. stoljeću počinili u Europi i sada im mi trebamo pomoći. Kako? – rekao je između ostalog Savić.  

Ime Dušana 'Duleta' Savića poznato je i onima koji ne prate sport, ali vole filmsku umjetnost. Ime Duleta Savića spominje se u jednoj od najpoznatijih scena kultnog filma ''Rane''.  

Ključne riječi

Komentara 155

Avatar 369HR
369HR
21:55 17.02.2019.

Rodila majka tele muško i dala mu ime Savić Duško. Pitam se novinarćiću zašto je on legenda? Možda tebi je. On je obični četnik ulučar.

PA
pandur
22:16 17.02.2019.

Cenzura i autocenzura rade punim parom u večernjem-toga ni blizu nema ni u jugokomunističkom Jutarnjem.

MI
Mimizo
15:37 17.02.2019.

zar ovo nije govor mržnje mislim da će prije biti satira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije