Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u formu

VIDEO Kasno je sada za kajanje: Mandžukić na savršen način odgovorio na kaos u Juventusu

Mario Mandžukić
Foto: XinHua/PIXSELL
12.02.2020.
u 09:10

Bi li Sarrijeva situacija danas bila bolja da se nastavio oslanjati na Hrvata, nikada nećemo doznati, ali raduje to što se Mandžo nakon mučne jeseni provedene na klupama i tribinama očito vratio u formu

Mario Mandžukić zabio je u utorak za  Al-Duhail na otvaranju Azijske lige prvaka. Hrvat je zatresao mrežu već u petoj minuti dvoboja protiv iranskog Persepolisa (završilo je s 2:0), a sve se, eto, nekako poklopilo s pričom koja upravo stiže iz Torina.

Naime, talijanski mediji tvrde da se strateg Maurizio Sarri nalazi na rubu otkaza jer nakon osam punih godina suverenog vladanja Italijom Juveu titula državnog prvaka klizi iz ruku.

Štoviše, tamošnji mediji ističu da bi se na klupu mogao vratiti Massimiliano Allegri, čovjek koji je Mandžukića obožavao i nazivao ga svojim ponajvećim ostvarenjem, no Sarri ga je koju godinu kasnije hladno potjerao.

Podsjetimo, Mandžo je od Sarrijeve ruke stradao jer je u momčadi isforsirao svog ljubimca Gonzala Higuaina, međutim, Argentinac mu je zasad uzvratio sa samo pet pogodaka.

Bi li Sarrijeva situacija danas bila bolja da se nastavio oslanjati na Hrvata, nikada nećemo doznati, ali raduje to što se Mandžo nakon mučne jeseni provedene na klupama i tribinama očito vratio u formu i nastavio svojim golgeterskim putem.

Foto: XinHua/PIXSELL

Komentara 13

DU
Deleted user
09:57 12.02.2020.

Ne bih htio ulaziti u razloge, ali onako spekulativno gledano, sa strane - možda Mandžukić ne bi doživio tako gorke trenutke u Juventusu da se nije oprostio od reprezentacije. Drugačije rečeno, teško da bi ga netko mogao toliko ignorirati da je tresao mreže u utakmicama reprezentacije - a i tamo je falio da je to čudo jedno. Uglavnom, mnogo sreće dalje, u karijeri, on je zadužio HR nogomet svojim velikim igrama.

DU
Deleted user
15:10 12.02.2020.

Sarri je goli k...., a ne trener. Prevara samo takva. NI "Pušću Bistru" taj meni ne bi vodio...

BE
Beitsche1
18:49 12.02.2020.

Prije 7 dana je pisalo kako zbog neigranja kod sarija nije u formi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije