Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA NAGRADA MAĐARSKE

VIDEO Kaos na startu utrke F1 iskoristio Hamilton i preuzeo vodeće mjesto!

Foto: Reuters
1/7
01.08.2021.
u 17:19

Prije utrke pala je kiša pa su svi vozači bili prisiljeni izaći na intermedijama.

Problemi u formuli 1 nisu stali ni s Velikom nagradom Mađarske, na kojoj je odmah pri startu došlo do sudara, zbog čega je nekoliko bolida izletjelo sa staze i nije moglo nastaviti utrku.

Pobijedio je Esteban Ocon (Alpine-Renault) ispred Sebastiana Vettela (Aston Martin) i Lewisa Hamiltona (Mercedes). Max Verstappen (Red Bull) bio je tek deseti. Za Britanca je to bilo dovoljno da preuzme vodstvo u ukupnom poretku.

Prije utrke pala je kiša pa su svi vozači bili prisiljeni izaći na intermedijama. Bottas je odmah u prvom zavoju nakon starta samo proklizao kod kočenja, pogodio Norrisa i "pomogao" Hamiltonu jer se sudario s oba Red Bulla. Lando Norris se zatim sudario s momčadskim kolegom Danielom Ricciardom, ali su se uspjeli vratiti u utrku.

Foto: Reuters

Sergio Perez je nastradao i od Charlesa Leclerca u kojeg se zabio Lance Stroll koji također nije dobro kočio u prvom zavoju te su zbog toga sva trojica morala odustati od utrke. Verstappen je odmah morao u boks, ali je nakon što izlaska iz boksa ostao bez dijela podnice. 

U konačnici, od utrke su zbog prevelikih oštećenja morali odustati Norris, Bottas, Leclerc, Perez, Stroll i Mazepin.

Neprilike na startu pogledajte OVDJE.

Komentara 2

LA
lajh1985
18:01 01.08.2021.

Barem mozete onda i tablicu stavit da vidimo kako izgleda, a ne da uvijek moram na google pogledat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije