Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga
Povratak na članak

VIDEO Kakva najava uoči EURA: Nezaustavljivi Brekalo zabio još jednu golčinu za Wolfsburg!

Hrvatski reprezentativac je među strijelcima već treću utakmicu zaredom

Komentari 2

SS
sokac sa drave
09:41 28.02.2020.

Zabio je gol a ostali dio utakmice je lutao kao muha bez glave solirajuci bez kombiniranja sa suigracima.Jos uvjek je rezervni igrac koji se prvi zamjenjuje,jucer isto.Odkako igra u Njemackoj u prvoj ili drugoj ligi stalno je rezerva i nije za reprezentaciju isto kao Pasalic i mali braco od velike Blanke.

VL
DM
drazen.muhvic
10:35 28.02.2020.

Do 41. minute Brijekalo (tako bi se prezivao da je Hrvat, a ne pokatoličeni Vlah) je bio najlošiji igrač na terenu. Ni poslije tog svog pogotka se nije popravio... Sve u svemu, zaslužuje nositi kapetansku traku svog kluba (ionako izgleda podosta gay)!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.