Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

VIDEO Kakva najava uoči EURA: Nezaustavljivi Brekalo zabio još jednu golčinu za Wolfsburg!

Josip Brekalo
Foto: DPA/Pixsell
27.02.2020.
u 19:53

Hrvatski reprezentativac je među strijelcima već treću utakmicu zaredom

Krenulo je hrvatske reprezentativce tri i pol mjeseca uoči Eura, na slatkim je mukama izbornik Zlatko Dalić. Josip Brekalo zabio je za Wolsburg već treću utakmicu zaredom, te ponovo zatresao mrežu Malmöa u uzvratnom ogledu šesnaestine finala Europske lige (završilo je 3:0 pobjedom Wolfsburga na gostovanju, odnosno sveukupnim 5:1 trijumfom).

Hrvatski reprezentativac pogodio je gol švedske momčadi uoči odlaska na odmor (41.), i to s nekih sedamnaest metara nakon krasnoga duploga pasa s Woutom Weghorstom.

Podsjetimo, Brekalo je protiv Malmöa zabio i u prvoj utakmici koja je završila 2:1 pobjedom njemačke momčadi. U međuvremenu je bio učinkovit i u Bundesligi jer se među strijelce upisao i u 4:0 pobjedi protiv Mainza.

VIDEO pogotka možete pogledati OVDJE.

 

Komentara 2

SS
sokac sa drave
09:41 28.02.2020.

Zabio je gol a ostali dio utakmice je lutao kao muha bez glave solirajuci bez kombiniranja sa suigracima.Jos uvjek je rezervni igrac koji se prvi zamjenjuje,jucer isto.Odkako igra u Njemackoj u prvoj ili drugoj ligi stalno je rezerva i nije za reprezentaciju isto kao Pasalic i mali braco od velike Blanke.

DM
drazen.muhvic
10:35 28.02.2020.

Do 41. minute Brijekalo (tako bi se prezivao da je Hrvat, a ne pokatoličeni Vlah) je bio najlošiji igrač na terenu. Ni poslije tog svog pogotka se nije popravio... Sve u svemu, zaslužuje nositi kapetansku traku svog kluba (ionako izgleda podosta gay)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije