Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUŽNA AMERIKA

VIDEO Jeziv lom kralježnice Argentinca, Messiju VAR poništio pobjednički gol

World Cup 2022 South American Qualifiers - Argentina v Paraguay
MARCELO ENDELLI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.11.2020.
u 10:33

Angel Romero zaletio se na loptu i u skoku je podigao koljeno koje je nesretno naletilo baš na leđa Exequiela Palaciosa koji je odmah napustio teren i prevezen je u bolnicu

U južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2022. nogometaši Argentine noćas su u Buenos Airesu protiv Paragvaja odigrali 1-1, a oba gola su postignuta u prvom poluvremenu. 

Nakon uvodnih pobjeda protiv Ekvadora i Bolivije nogometaši Argentine očekivali su još jedan trijumf. Na praznom stadionu Bombonera napadački trojac domaćina činili su Messi, Lucas Ocampos iz Seville i Interov golgeter Lautaro Martínez. Argentinci su bili nadmoćni, imali su dosta lijepih prigoda, ali nisu uspjeli doći do pobjede. 

Poveli su gosti u 21. minuti iz penala, a strijelac je bio napadač argentinskog San Lorenza Ángel Romero. Argentina je izjednačila nakon kornera u 41. minuti. Giovani Lo Celso je ubacio, a napadač Stuttgarta Nicolás González je glavom pogodio za 1-1. 

U 58. minuti Lionel Messi je zabio pogodak, ali nakon upotrebe VAR-a sudac ga je poništio zbog prekršaja koji se dogodio pola minute prije gola. 

Koljenom u leđa

Stravičnu ozljedu na istoj utakmici zadobio je Messijev suigrač. Naime, paragvajski igrač Angel Romero zaletio se na loptu i u skoku je podigao koljeno koje je nesretno naletilo baš na leđa Exequiela Palaciosa koji je odmah napustio teren i prevezen je u bolnicu. Romero je dobio samo žuti karton.

Argentinski nogometni savez potvrdio je da se radi o frakturi kralježnice.

- Naš igrač će biti izvan pogona nekoliko mjeseci zbog starta za koji ne znamo je li bilo namjere, a VAR to nije preispitao -  kazao je argentinski izbornik Lionel Scaloni.

>> Video starta pogledajte OVDJE.

 

U drugom susretu 3. kola južnoameričkih kvalifikacija Bolivija je u La Pazu izgubila od Ekvadora sa 2-3 (1-0), a pobjednički gol za goste postigao je Carlos Gruezo u 88. minuti iz penala. Bio je to treći poraz Bolivije, koja je ostala na nula bodova kao i Venezuela.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije