Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scena usred emisije

VIDEO Ministar sporta zapanjio prizorom, voditelj od šoka nije znao što reći

Ionuț Stroe
Foto: instagram.com/ionut_stroe/
24.05.2020.
u 20:05

Da je ispod struka gotovo u potpunosti obnažen, ljudi ne bi imali pojma da mu u jednom trenutku slučajno nije skliznula kamera

Rumunjski ministar sporta Ionuț Stroe tema je dana u toj državi jer se gledateljima iz svog stana obratio - u gaćama!

Da je ispod struka gotovo u potpunosti obnažen, ljudi ne bi imali pojma da mu u jednom trenutku slučajno nije skliznula kamera, a prizor je toliko šokirao voditelja televitijske postaje ProX da je nekoliko sekundi stajao razjapljenih usta i bez ideje kako reagirati.

Unatoč neugodnoj situaciji, Stroe se nije dao smesti te je nastavio iznositi svoja zapažanje vezana uz željezničku infrastrukturu, a kada je tijekom dana uvidio da je snimka preplavila portale, još je svoj profil na Instagramu ukrasio selfie fotografijom na kojoj sjedi u istim tim gaćama.

U objavi je incident pokušao okrenuti na šalu, te je napisao kako mu je jasno da oni koji ga najviše sada kritiziraju čine to ispred svojih računala odjeveni baš poput njega tijekom emisije.

Ključne riječi

Komentara 4

IM
Immanuell
20:30 24.05.2020.

Ništa šokirajuće, smiješna situacija. Nema zloće ili zle namjere, nema incidenta. Neki su čitali tekst na dnevniku tako odjeveni.

Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:31 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Avatar MargaretIA97
MargaretIA97
23:13 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije