Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan kontrole

VIDEO Jesi li ponosan na sebe, frajeru? UFC-ov borac divljački nokautirao starijeg čovjeka

Mike Perry
Foto: Screenshot
09.07.2020.
u 20:43

Portal TMZ navodi da je žrtva njegova napada još uvijek bila u nesvijesti kada je stigla policija, ali Perry svejedno nije uhićen

Mike Perry, UFC-ov borac velter kategorije, sudjelovao je u utorak navečer u stravičnom skandalu.   

Borilačke web stranice, društvene mreže i forumi gore nakon što je u javnost dospjela snimka nastala u jednom baru unutar savezne države Teksas, prenosi portal Fightsite.

Na njoj ga vidimo u svađi sa starijim čovjekom, na kojeg je u jednom trenutku divljački nasrnuo i naposljetku nokautirao.

Već na samom početku snimke očigledno je da je Perry potpuno izvan kontrole dok ga njegova djevojka pokuša izvesti iz bara. 

Što ga je isprovociralo, zasad nije jasno, ali pojedini američki portali izdvajaju da je do tog trenutka već napao jednog gosta i uz to odbijao zamolbe osoblja da napusti ugostiteljski objekt u Lubbocku.

Zatim se upušta u žestoku verbalnu raspravu s dotičnom starijim gospodinom kojeg na kraju silovito udara. Perry nakon tog nokauta upozorava i ostale da će jednako proći ako mu se približe, dok na svoju djevojku galami i optužuje je da nije na njegovoj strani.

Portal TMZ navodi da je žrtva njegova napada još uvijek bila u nesvijesti kada je stigla policija, ali Perry svejedno nije uhićen.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
06:34 11.07.2020.

Nije normalan, a još i pijan!

MP
mpetro35
21:24 10.07.2020.

doživatna zabrana natjecanja u borilačkim vještinama

Avatar patkovic
patkovic
21:10 09.07.2020.

tkzv akutno pijanstvo , često zbog male količine alkohola vrsta živčanog sloma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije