Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz kakav ne pamtimo

VIDEO: Je li ovo najbizarnijih pet minuta u povijesti tenisa?

Foto: Screenshot
13.05.2019.
u 19:23

Kolumbijaca je iznenada potjeralo na WC, ali suca to nije previše uzrujalo

Daniel Elahi Galan Riveros, 22-godišnji kolumbijski tenisač, poražen je u ponedjeljak u susretu prvoga kola Challengera u njemačkome Heilbronnu, no način na koji je izgubio meč nije tako skoro zabilježen u svijetu tenisa.

Naime, nakon što je u Galan Riveros osvojio prvi set sa 7:5, pa drugi izgubio sa 7:6 od francuskog suparnika Constanta Lestiennea, u trećem je setu pri rezultatu 2:1 za Lestiennea došlo do neobične situacije.

Kolumbijaca je iznenada potjeralo na WC, ali suca to nije previše uzrujalo. Nakon što je isteklo predviđeno vrijeme za pauzu između gemova, hladno ga je počeo kažnjavati: ništa-petnaest, ništa-trideset, ništa-četrdeset...

Galan Riveros se uspio vratiti na teren do 0:40, ali ne i spasiti situaciju. Njegov je suparnik s lakoćom napravio break, a u nastavku  je osvojio i meč sa 5:7, 7:6 i 6:3.

Kada smo već kod Heilbronna, evo i jednog zgodnog podatka iz sada već daleke povijesti. Ne znamo jeste li to znali, ali taj su turnir 1995. godine u paru osvojili Goran IvaniševićSaša Hiršzon

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
20:39 13.05.2019.

Umjesto da ga lijepo "potjera" dok je u hotelu kao Čilića ionako je rezultat isti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije