Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO: ŠANSA ZA 2:1

ANKETA Je li Dinamo zakinut za penal u završnici susreta protiv Legije na Maksimiru?

Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
04.08.2021.
u 22:24

Zviždale su tribine, bunili se klupa i igrači, ali Antonio Miguel Mateu Lahoz nije promijenio svoje mišljenje, a VAR-a u pretkolima - nema

Dinamo je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Legije odigrao 1:1 na Maksimiru. Zabio je Petković i prekinuo svoj post duži od 1300 minuta. Maksimir je bio u deliriju, ali nakon što je Legia odgovorila golom Mucija za izjednačenje opet je sve bilo na početku. 

Nažalost, taj je gol pao nekoliko trenutaka nakon što je Dinamo imao sjajnu priliku za 2:0, ali ju nije realizirao. Do kraja susreta, domaćini su pokušavali doći do ponovnog vodstva, ali to nisu uspjeli, a možda bi najbolja prilika bila ona iz penala, s bijele točke, a baš su za to dinamovci zakinuti.

Igrala se 90. minuta susreta kada je Petković primio loptu na kojih 17-18 metara od gola sjurio se prema Borucu. Odmah ga je povlačio Nawrocki, a potom ga je Wieteska srušio izravnim startom na njegove noge bez da je taknuo loptu. Ipak, sudac se nije oglasio. 

Zviždale su tribine, bunila se klupa i igrači, ali Antonio Miguel Mateu Lahoz nije promijenio svoje mišljenje, a VAR-a u pretkolima - nema.

- Ja mislim da je to čisti penal. Ne znam zašto VAR-a nema u ovim trenucima, u pretkolima, je li to zbog financija ili čega, ali ne vrijedi sada plakati za prolivenim mlijekom - kaže Petković nakon susreta, a Krznar dodaje: 

- Slažem se u potpunosti s Brunom. To je potpuno previd suca, ali na to moramo računati. Nekada su protiv nas, nekada u našu korist, to je tako. Moramo pobijediti u Varšavi, nema nam druge.

Video tog kontakta možete pogledati OVDJE od 2:14:48.

Je li Dinamo zakinut za penal?

Ključne riječi

Komentara 17

AM
ante_maja
22:45 04.08.2021.

bolje da ste stavili anketu koji će klaun trener prije letit,onaj iz Hajduka ili ovaj iz Dinama

FA
fabli
23:00 04.08.2021.

Dinamo ne igra dobro već niz utakmica, a teško da će proći s ovakvom igrom u Waršavi...

FR
freeshooter
22:26 04.08.2021.

Za više stvari je Dinamo bio zakinut, zato je kumulativno morao ovo svirati, kako god izgledalo, start je bio na igrača, pomoglo bi, no nismo bili pravi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije