Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLJEV KRVI U MOZAK
Povratak na članak

VIDEO Habazin: Vrištala sam kad sam vidjela krv, mislila sam da je trener gotov...

- Mene organizatori prije ulaska s trenerom u hitnu pitaju hoću li se vagati odmah ili nakon što se vratim iz hitne? Pitala sam ih jesu li normalni i rekla da borbe neće biti. Kasnije su mi ponudili i četiri puta veći novac, ali nisam pristala.

Komentari 3

GR
gragakarlovac
17:51 08.10.2019.

Dobro, ova priča je dosadna

VL
PU
Purger3181
09:40 09.10.2019.

Ajde ne drami....dogodilo se sta se dogodilo,to je sve zivot.....a ti ces sada,ako dođe do borbe zaraditi punoooo vise novaca nego sto si imala u planu....tako da gledaj pozitivnu stranu ovog svega....umjesto da sada gledas sebe i svoju familiju i kako da rijesis zivotnu egzistenciju,ti cmizdris i places.....

VL
IN
intersanctum
11:43 09.10.2019.

Mala spusti se na zemlju. Nije ova bez veze neporažena, a i ovo laprdanje ja bih ju sigurno nokautirala i da se nekome zabrani dolazak samo zato što nije "normalan" je isto debilizam bez pokriča.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.