Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORALI GA DRŽATI

VIDEO Internetom kruži snimka: Poznati trener mrtav pijan, ne može stajati na nogama

trener
Printscreen
14.04.2021.
u 14:12

Praktički nije mogao hodati i morali su ga držati da ne padne. Otočki mediji pišu da je snimka nastala jučer u Velikoj Britaniji.

Velika Britanija jučer je nakon dugog lockdowna otvorila kafiće i pubove, a nogometni trener Neil Lennon (49) kao da je to jedva dočekao.

Naime, na internetu se pojavila snimka na kojoj se vidi da je Lennon vidno alkoholiziran. Praktički nije mogao hodati i morali su ga držati da ne padne. Otočki mediji pišu da je snimka nastala jučer u Velikoj Britaniji.

Lennon je bivši igrač Manchester Cityja, Leicestera i Nottingham Foresta, a u trenerskoj karijeri vodio je Celtic, Bolton i Hibernian.

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
21:02 14.04.2021.

Da, i? Je li se potukao, vozio pijan, napao policajce, silovao, ubio, pucao, opljačkao koga? Nije. Opio se a društvo ga odvelo doma. U čemu je problem? Sramite se vi i vaše kolege u Britaniji a osobito idiot koji je snimio i objavio snimku. Ima li čovjek pravo na bar malo privatnosti? Derite po svom kolegi Šprajcu zbog Slovenske i Bagi zbog pijanstva na poslu.

DU
Deleted user
15:08 14.04.2021.

Irci, ... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije