Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LESTEROVO ČUDO

VIDEO: Igrač s osmijehom na licu, a ubojit na terenu: Nazivaju ga novim Makeleleom...

Champions League - Semi Final Second Leg - Chelsea v Real Madrid
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.05.2021.
u 19:32

On je definitivno jedan od najpodcjenjenijih igrača, ali zato fantastičnom igrom ne misli stati...

Sve je započelo u malenom klubu Boulogne, nakon čega dolazi u Ligue 1. Godine 2015. odlazi u Leicester City u kojemu je ostvario značajniju ulogu i osvaja svoj, ali i Lesterov prvi naslov engleskog prvaka u povijesti. 

Riječ je o N'Golo Kanteu, zadnji vezni koji je u dvije polufinalne utakmice bio proglašen najboljim igračem na terenu. On je tako proglašen čak i od strane navijača Reala jer jednostavno je ponizio sve njihove igrače i pokazao o kakvoj se kvaliteti radi.
Prije pet godina došao je iz Lestera u Chelsea gdje je odmah godinu nakon osvojio još jednom englesko prvenstvo i postao tek drugi igrač kojemu je to uspjelo s dva različita kluba. Prvi je legenda Premier League, Eric Cantona. 

No ono što je sinoć, a i prvoj polufinalnoj utakmici pokazao je impresionirajuće. Odigrao je punih 180 minuta, nije zabio gol ili asistirao, ali to ne umanjuje sve ono što je kreirao za svoje suigrače. Više od 85% točnih dodavanja na obje utakmice, dodavanja točno za asistenta tik prije gola, kreiranih šansi itd. Kako je najbolje znao proigrati svoje suigrače, a prije toga naskočiti i Benzemu sa svojih 168 centimetara govori i ovaj video.
Taman prije drugog pogotka Chelsea i osiguranog prolaza u finale, Kante na sredini osvaja loptu, juri prema naprijed, dodaje loptu za Pulišića koji pronalazi strijelca Mounta:

VIDEO:

 

On je definitivno jedan od najpodcjenjenijih igrača, ali zato fantastičnom igrom ne misli stati. Čak mu se i u pogledu vidi da je jedan od rijetkih dobrog srca, a kakav je poštenjak govori i činjenica kada je prije tri godine odbio utaju poreza i samo kratko rekao: - Želim samo normalnu plaću.

Mnogi ga nazivaju nasljednikom našeg Luke Modrića, a ne bi nas čudilo da to i postane. S 30 godina na leđima još uvijek ima veliku formu i može ići samo prema naprijed. Oduševljeni su bili navijači u svijetu, ali i kod nas te su tako neki od komentara bili: 

- Fossati za bogate - 

-N'Golo čudo, bolji je čak i od Makelelea-

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije