Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PAZIO

VIDEO Hrvat 'ponizio' policajca i oduševio sve okupljene, čak i drugog policajca

Navijač
Foto: Instagram/volimhrvatsku
1/6
14.10.2019.
u 22:20

Taj potez izazvao je smijeh i uzdahe prisutnih na ulici, a dobro se zabavio i kolega 'posramljenog' policajca koji se nije ljutio na našeg navijača. Razloga nije ni imao

Hrvatski navijači u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iduće godine ostavili su sjajan dojam kada je u pitanju podrška vatrenima na terenu. 

I ponašanjem van terena nisu bacili mrlju na svoje ime, pjevali su po centrima gradovima, uspavljivali bebu u Slovačkoj, a sada se pojavio video u kojem naš navijač u Walesu vrijeme na ulici krati zabavljajući se s nogometnom loptom.

Jedna od njegovih 'žrtava' postao je i tamošnji policajac koji pokušao nogama uzeti loptu navijaču, ali dobio je klasični 'tunel' kroz noge. 

Taj potez izazvao je smijeh i uzdahe prisutnih na ulici, a dobro se zabavio i kolega 'posramljenog' policajca koji se nije ljutio na našeg navijača. Razloga nije ni imao. 

>>> Pogledajte navijanje hrvatskih navijača u Walesu

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Django
Django
00:43 15.10.2019.

....a dobro se zabavio i kolega 'posramljenog' policajca koji se nije ljutio na našeg policajca....pjevali su po centrima gradovima....tamošnji policajac koji pokušao nogama uzeti loptu navijači......Ovaj članak pisan je u najboljoj tradiciji britanskog humora tako rado gledanog u seriji “Alo, alo!”. Svaka čast, malo tko bi to uspio. Kada bih ja svoj posao ovako odrađivao, umro bih od gladi.

HO
horton
00:38 15.10.2019.

Normalna zapadna država, policajci raspoloženi, prihvaćaju neformalno ponašanje. A to što desni nije nogometni talent mislim da čak ni njemu ne smeta.

48
48193
05:50 15.10.2019.

Kakva je tu sramota policajca , pitanje je za ministra naše Hrvatske policije kako bi ona reagirala i kakve naputke u ladicama nedostupne javnosti imaju od strane vlade i ministra policije , ja mislim da bi se na postupke ii zakone loje donosi naša vlada i ministar trebali prije sramiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije