Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MILANU

VIDEO Hrvat opljačkao najljepšu voditeljicu svijeta: Pojavila se snimka, Talijani objavili ime lopova

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
1/15
05.04.2021.
u 14:05

U ovoj grupi bilo je petero ljudi, a zanimljivo je da je među njima i jedan Hrvat. Talijanski mediji pišu da se čovjek zove Luka Rajkovača i ima 27 godina. S njim su još operirali dvojica Srba, Kosovar i Rumunjka.

Talijanska policija uhitila je grupu lopova koji su prošlog ljeta provalili u milanski stan prekrasne novinarke Dilette Leotte. Tada su ukrali torbice, nakit i novac ukupne vrijednosti 150 tisuća eura.

U ovoj grupi bilo je petero ljudi, a zanimljivo je da je među njima i jedan Hrvat. Talijanski mediji pišu da se čovjek zove Luka Rajkovača i ima 27 godina. S njim su još operirali dvojica Srba, Kosovar i Rumunjka.

Dva su lopova "držala stražu", a trojica, među kojima je i Luka Rajkovača, provalila su u stan i odnijeli vrijedne stvari. No, snimila ih je nadzorna kamera. Video pljačke objavili su talijanski mediji, a možete ga pogledati OVDJE.

Čini se da se ova skupina specijalizirala za pljačkanje kuća poznatih osoba jer su prošle godine u veljači navodno tako upali u kuću talijanske influencerice Eleonore Incardone.

Diletta Leotta jedna je od najpoznatijih sportskih novinarki i voditeljica na svijetu. Prati talijansko nogometno prvenstvo, a na Instagramu ima gotovo osam milijuna fanova.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
16:31 05.04.2021.

To je upravo takav Hrvat, koliko ste vi hrvatske novine. Kad se već pravite mutavi.

MK
mksdk
16:37 05.04.2021.

Talijani su identificirali počiniteljei svih 5 su Romi.

DU
Deleted user
15:37 05.04.2021.

mislite 3 srbina ,kosovar i rumunjka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije