Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

VIDEO Hrabro skočio u jezero, a onda se šokirao onim što se dogodilo

Borac
instagram
04.02.2021.
u 11:13

– Osjetio sam kako mi se koža guli. Ali, ništa nije bilo bolnije od trenutka kada su mi spajali kožu. Sada je sve u redu – kaže Dvališvili.

Gruzijski UFC borac Merab Dvališvili (30) na Instagramu je dokumentirao svoj neslavni pokušaj skoka u jezero.

Dvališvili je tijekom trčanja ugledao jezero i pomislio kako bi bila dobra ideja da se okupa. Skočio je u jezero, misleći da nije smrznuto. No, razbio je glavu nakon što je udario u led.

– Mislio sam da ću imati sjajan dan za trening i trčanje. Ugledao sam jezero za koje sam mislio da je prekriveno snijegom. Međutim, bilo je zaleđeno – ispričao je Dvališvili.

Borac je na kraju završio u bolnici gdje su ga liječnici "krpali".

– Čim sam pao na led, osjetio sam kako mi se koža guli. Ali, ništa nije bilo bolnije od trenutka kada su mi spajali kožu. Sada je sve u redu – kaže Dvališvili.

Ključne riječi
UFC

Komentara 5

Avatar botoksmanija
botoksmanija
11:40 04.02.2021.

Nek proba još jednom. Dvaput je dvaput...

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:37 04.02.2021.

Dobro da je glavom udario. Svaki drugi dio tijela mu je dragocjeniji od glave. Ma zamislite vi to - snijegom pokriveno jezero a on mislio da nije zaleđeno??! Ajme meni.

Avatar Dalmoš
Dalmoš
08:57 02.03.2021.

Mozda mu je caca Bosanac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije