Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PREDSJEDNIK HNS-A

VIDEO Gdje je nestao Davor Šuker? Pogledajte kako se provodi na drugom kraju svijeta

Screenshot
22.03.2022.
u 19:10

Čini se da Davor Šuker i dalje uživa putujući po svijetu. Ovaj put nije snimljen u Las Vegasu, njegovoj omiljenoj destinaciji, nego u Los Angelesu.

Nakon što je ovog ljeta nakon devet godina predsjedničku fotelju HNS-a prepustio Marijanu Kustiću, Davoru Šukeru (54) izgubio se svaki trag. Povukao se iz hrvatskog nogometa i iz javnosti i mnogi su se pitali gdje je nestao.

Čini se da Davor Šuker i dalje uživa putujući po svijetu. Ovaj put nije snimljen u Las Vegasu, njegovoj omiljenoj destinaciji, nego u Los Angelesu.

Šuker je u jednom kafiću pratio nedjeljni El Clasico, veliki derbi Real Madrida i Barcelone. Pozirao je s brojnim navijačima, podijelio autograme i fotografirao se s navijačima u hrvatskim "kockicama".

Nažalost po Šukera, njegov bivši klub Real Madrid teško je nastradao od Barcelone i izgubio 4:0.

Ključne riječi

Komentara 9

JO
Joseph1
22:01 22.03.2022.

A gdje je nestao pupavac? jel se negdje zavukao? Gdje su naši istraživački novinari?

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
20:19 22.03.2022.

Šuker, Širić i Mamić provode se na drugom kraju svijeta

BR
Broj1
21:27 22.03.2022.

Ja brend možda nije završio školu i nije se snalazio s riječima, ali zato je znao šutirat loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije