Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvrijeđao ih

VIDEO Fury provocirao Usika, a sada je izazvao i Joshuu pogledajte što su mu odgovorili

FILE PHOTO: Tyson Fury v Dillian Whyte - WBC World Heavyweight Title
Andrew Couldridge/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.09.2022.
u 10:46

Ako si zainteresiran, poslat ću ti datum i možemo razgovarati. Javi mi ako si zainteresiran. Ako ne, odabrat ću drugog protivnika - objavio je Fury, koji je neporažen u 33 borbe, na društvenim mrežama.

Britanski boksač Tyson Fury promijenio je mišljenje o kraju karijere, sudeći po objavama na društvenim mrežama. 

Nakon što je prošli mjesec na svoj 34. rođendan objavio kraj sportske karijere, sada je Anthonyju Joshui ponudio priliku da se natječe za naslov WBC prvaka ili "kralja" Velike Britanije.

- Anthony Joshua, znam da si upravo izgubio svoju borbu od Usika i znam da si trenutno bez pojasa. Želio bih ti dati priliku da se boriš sa mnom za WBC naslov u teškoj kategoriji u sljedećih nekoliko mjeseci. Ako si zainteresiran, poslat ću ti datum i možemo razgovarati. Javi mi ako si zainteresiran. Ako ne, odabrat ću drugog protivnika - objavio je Fury, koji je neporažen u 33 borbe, na društvenim mrežama. 

Zadnju pobjedu ostvario je u travnju kada je pobijedio Dilliana Whytea.

Fury je prije nekog vremena verbalno izazvao i WBA, IBF, WBO i IBO svjetskog prvaka Oleksandra Usyka, no odmah nakon druge uzastopne pobjede nad Joshuom prošlog mjeseca Ukrajinac je izjavio da se ove godine više ne planira boriti, već da se želi meč protiv Furyja sljedeće godine.

Fury nakon toga svakih nekoliko dana objavi nešto na društvenim mrežama kako bi isprovocirao Usika. 

Zanimljivo je što Fury Usika, prvaka teške kategorije, uopće ne smješta tamo već ga naziva srednjom kategorijom.

- Usik, srednja kategorijo, rekao si da želiš WBC. Njega čvrsto, najčvršće drži Gypsy King. Apsolutno ću te uništiti, bit ćeš razbijen. Rekao si da se želiš boriti sa mnom, pozovi me javno na televiziji. Nemoj biti mala pič****. Nemoj se sakrivati i govoriti da imaš ozljede, znamo da nemaš. Izađi i bori se, nije bitno je li to u prosincu, travnju ili u kolovozu sljedeće godine, isprebijat ću te. Nađi mu*a i dođi me pobijediti, ku*o - rekao je Fury u poruci Usiku prije koji dan.

Joshua je već odgovorio na poziv na Twitteru, kazavši Furyju da neće pregovarati online te da se javi njegovom timu.

>> Pogledajte i video: Filip Hrgović nakon povratka iz Saudijske Arabije s meča karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije