Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moralo dotrčati pojačanje

VIDEO Fini neki turisti: Talijan odbio platiti račun, pa izmlatio policajce u civilu

Talijanski boksač
Foto: Screenshot
13.08.2020.
u 19:49

Boksač je napao i osoblje lokala, a jedan je djelatnik nađen potpuno krvavog lica

Neimenovani 22-godišnji talijanski amaterski boksač izmlatio je u noći sa srijede na četvrtak dvojicu policajaca u civilu nakon što je jedan kafić u Barceloni napustio bez plaćenog računa. 

Tako barem prenose španjolski portali, koji ističu i to da je prethodno fizički nasrnuo na osoblje lokala koje ga je pokušalo zaustaviti pri izlasku iz objekta.

Jedan je od djelatnika nađen potpuno krvavoga lica, a puno bolje nije prošao ni policajac u civilu koji je zadobio dva žestoka udarca u glavu kada mu se pokušao približiti.  

Svemu tome je svjedočila i neka građanka s balkona, čiji je zapis otkrio i to da je boksač policajcima htio otuđiti vozilo, odnosno da mu je naglo splasnuo entuzijazam kada su redarstvenicima u civilu u pomoć pritrčale kolege.

Tada je već nakon prvog udarca pendrekom pao na tlo, te je u nastavku večeri priveden uz svog godinu dana mlađeg prijatelja uz kojeg je stigao u Barcelonu u turistički obilazak.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ VIDEA

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:25 14.08.2020.

To je klasičan napad na policiju , ali ipak nikome od policajaca nije palo na pamet da puca u napadača , kao ova u Vinkovcima.

MA
maklin
08:35 15.08.2020.

U demokratskoj Americi taj bi već bio mrtav, snimka bi trajala 10 puta kraće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije