Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRILJIRAO U DERBIJU

VIDEO Evo što Ibra sprema Kelavi: Dva pogotka u tri minute!

'Paris Saint-Germain\'s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs FC Dynamo Kiev, on September 18,
'KENZO TRIBOUILLARD'
08.10.2012.
u 14:12

I u francuskom derbiju bila su dva dvostruka strijelca, a završio je kao i El clasico, 2:2

Španjolski El Clasico plijenio je najviše pozornosti pa su u sjeni ostali drugi europski derbiji, no jednako spektakularni. U okršaju PSG-a i Marseillea, Zlatan Ibrahimović pokazao je što sprema Dinamu u susretu 3. kola Lige prvaka, 24. listopada na Maksimiru. Trebale su mu samo dvije minute da zabije briljantna dva pogotka. I francuski derbi završio je neriješenim rezultatom (2:2) i sa dva dvostruka stijelca.

Za domaćine je zabijao Andre-Pierre Gignac i to u 17. i 32. minuti, a Ibra je bio strijelac u 23. i 25. minuti. Kako su izgledali njegovi pogoxi, pogledajte u video.

Dodajmo kako je u susretu Lorienta u Lyona igrao Dejan Lovren svih 90 minuta te kako je završio neriješenim rezultatom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije