Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Bahreina
Povratak na članak

VIDEO Stravična nesreća na utrci F1: Izletio sa staze, udario u ogradu i čudesno preživio

Ekipa Haasa je objavila kako je Francuz Romain Grosjean dobro i da je zadobio lakše opekline po rukama

Komentari 8

MO
modovisisajteMaraschino
17:34 29.11.2020.

20 sekundi je bio u plamenu

VL
NE
Nemanadimak
07:44 30.11.2020.

Ta zastitna ograda je jako blizu staze i na kraju ce tu neko odgovarati. Sreca sto je imao halo ali koliko se sjecam bas on je bio protiv halo zastite. zahvaljujuci halo zastiti je proklizio kroz zastitnu ogradu bez povrede. velika sreca i jako mi je drago kako je prosao bez problema, ovo mu je inace zadnja sezona u F1, tako da sada slobodno moze u zasluzenu mirovinu.

VL
Avatar Proleter
Proleter
00:35 30.11.2020.

Glava mu je prošla između limova ograde nakon čega mu se auto prepolovio i buknuo ko šibica, a on sam izašao neozlijeđen. Ovo je najbizarniji događaj u povijesti F1.

VL
DU
Deleted user
23:11 29.11.2020.

Sennina nesreća je kao kamilica kada se usporedi sa ovom. Ali dok Francuz izlazi iz vatre nakon 20 sekundi, Brazilac je bio gotov u trenutku sudara. Što je sreća. Do danas je najteži udes koji sam vidio bio Kubica u Kanadi 2007., ali ovo je sada broj 1.

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
21:50 29.11.2020.

"...Izletio sa staze, udario u ogradu i čudesno preživio..."___Na Balkanu bi bilo "čudesno". U naprednom svijetu se radi na tome da preživi. Zaštitno odijelo koje ga drži na životu 35 sekundi u plamenu, monokok koji mu čuva tijelo, "halo" sistem koji mu čuva glavu, malo sreće i to je to…

VL
MO
montello
20:21 29.11.2020.

dase ova nesreca desila prije 15 god ne bi prezivio,bolidi su sigurniji,, uh dobro je prosao,,,sreca u nesreci, istroll je zavrsio naopako, dobro je prosao inace na ovoj stazi nisam nikad vidio tezak udes

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.