Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Bahreina

VIDEO Stravična nesreća na utrci F1: Izletio sa staze, udario u ogradu i čudesno preživio

Romain Grosjean
Foto: KAMRAN JEBREILI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.11.2020.
u 15:32

Ekipa Haasa je objavila kako je Francuz Romain Grosjean dobro i da je zadobio lakše opekline po rukama

Velika Nagrada Bahreina u formuli 1 prekinuta je u prvom krugu zbog teške nesreće pilota Haasa Francuza Romaina Grosjeana. Bila je to jedna od najtežih nesreća u formuli 1 posljednjih godina. 

Grosjean je u trećem zavoju nakon kontakta s jednim bolidom izletio sa staze i zabio se u ogradu pri čemu je bolid eksplodirao i prepolovio se.

Srećom, 34-godišnji Francuz je preživio. Nekako je izašao iz bolida i putem radija potvrdio da je dobro prije nego što je ušao u kola hitne pomoći kako bi ga pregledali.  

 

Ekipa Haasa je objavila kako je Francuz Romain Grosjean dobro i da je zadobio lakše opekline po rukama u teškoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u prvom krugu Velike Nagrade Bahreina u formuli 1.

- Grosjean je dobro. Ima lakše opekline na rukama i zglobovima. Sada je na pregledima, svjestan je svega. Redari i FIA su obavili sjajan posao. Bilo je strašno. Imali smo sreću u nesreći i mislim da se izvukao - objavio je direktor Haasa Guenther Steiner.

Bila je to jedna od najtežih nesreća u formuli 1 posljednjih godina. 

Utrka je prekinuta kako bi se očistila staza. Do kraja sezone još su tri utrke, a naslov prvaka već je osigurao Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu.

 

Komentara 8

MO
modovisisajteMaraschino
17:34 29.11.2020.

20 sekundi je bio u plamenu

NE
Nemanadimak
07:44 30.11.2020.

Ta zastitna ograda je jako blizu staze i na kraju ce tu neko odgovarati. Sreca sto je imao halo ali koliko se sjecam bas on je bio protiv halo zastite. zahvaljujuci halo zastiti je proklizio kroz zastitnu ogradu bez povrede. velika sreca i jako mi je drago kako je prosao bez problema, ovo mu je inace zadnja sezona u F1, tako da sada slobodno moze u zasluzenu mirovinu.

Avatar Proleter
Proleter
00:35 30.11.2020.

Glava mu je prošla između limova ograde nakon čega mu se auto prepolovio i buknuo ko šibica, a on sam izašao neozlijeđen. Ovo je najbizarniji događaj u povijesti F1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije