Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARV VS. WRZOSEK

VIDEO Divljaci prekinuli borilački spektakl! Došlo je do masovne tučnjave u dvorani

Twitter
19.03.2022.
u 23:34

Meč je održan u belgijskom Hasseltu i stigao je do druge runde, kad su gledatelji iz tko zna kojih razloga počeli bacati stolice i druge predmete jedni po drugima.

Legendarni kikbokser Badr Hari (37) i Arkadiusz Wrzosek trebali su odraditi uzvrat, u kojem je Marokanac imao želju osvetiti se osam godina mlađem Poljaku za poraz iz rujna prošle godine, no tako nešto zaustavili su neredi kakvi su se znali viđati na nogometnim utakmicama.

Meč je održan u belgijskom Hasseltu i stigao je do druge runde, kad su gledatelji iz tko zna kojih razloga počeli bacati stolice i druge predmete jedni po drugima.

 

 

 

Spektakl je potom prekinut i krenulo je smirivanje uzavrele gomile. I na taj način oduzeta je Hariju prilika zaustaviti negativan niz od četiri poraza zredom. Naime, djelovao je bolje u te dvije runde i moguće da bi pobijedio...

 

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
08:10 20.03.2022.

Divljaci u ringu, divljaci izvan ringa. Što se čudite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije