Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA YOUTUBEU

VIDEO Dinamovac je u slobodno vrijeme DJ, poslušajte njegovu novu pjesmu

Josip Drmić
Instagram
19.09.2022.
u 15:25

– Kupio sam studio, miksetu, karticu, laptop i počeo učiti od nule. Pomogli su mi prijatelji, a učio sam i preko YouTubea.

Napadač Dinama Josip Drmić veliki je ljubitelj glazbe, a sada je izbacio novu pjesmu. Drmić nastupa pod umjetničkim imenom MAGI, a nova pjesma se zove Muse i u 18 sati na YouTubeu je pregledana sedam tisuća puta.

>> Poslušajte novu pjesmu

A Drmić je o svojim hobijima progovorio prije godinu dana, dok je još igrao za Rijeku.

– Glazba me oduvijek pratila, uvijek sam sa sobom imao MP3, gledao MTV, maštao. Nekako sam iz zabave napravio pjesmu jer su mi i prijatelji bili uključeni u to. Prije godinu dana odlučio sam ozbiljnije se toga prihvatiti. Kupio sam studio, miksetu, karticu, laptop i počeo učiti od nule. Pomogli su mi prijatelji, a učio sam i preko YouTubea – rekao nam je Drmić tada. Do sada je na svom Youtube kanalu objavio tri pjesme od kojih je najbolje prošla Feel Bad s više od 300 tisuća pregleda.

Iza imena MAGI stoji tužni, bijeli klaun. Zašto? 

– Kreirao sam ga zbog drugih ljudi, sličan je Jokeru, a i on je tužan. Naime, svi su me ismijavali što se tiče glazbe, govorili mi: “Što ti to treba, bez veze trošiš vrijeme.” Tužno mi je to bilo pa sam stvorio taj lik jer su pljuvali po meni. Želim pokazati da radim dobru glazbu, a i vidim se u tome.

A osim glazbe, on crta i izrađuje skulpture.

– Crtanje sam volio još kao dijete. I dandanas crtam. Raspitivao sam se o tome, razgovarao s umjetnicima, pokazali su mi trikove i dali savjete pa sve postane lakše. Trenutačno imam 10 radova. Crtam sve što mi dođe. Imam slike neke ljubavi, neke cure, bratove kćeri, nacrtao sam i MAGIJA... Sada mi je fokus na glazbi, ali možda jednom napravim i izložbu – rekao je Drmić te otkrio koji se još hobijem bavi:

– Izrađujem i skulpture od kamena, napravio sam anđela, zmaja...

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:43 19.09.2022.

Lajkam što nije narodnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije