Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SVE JE STIGAO!

VIDEO Dalić nakon ručka s Macronom i Dinama navijao za košarkaše protiv Slovenije

Zagreb: Zlatko Dalic i Zdravko Marića na utakmicic Hrvatska - Slovenija za košarkaško SP 2023. godine
Marko Lukunic/PIXSELL
25.11.2021.
u 23:20

Izbornik vatrenih bio je na ručku s francuskim predsjednikom Macronom, potom je pratio Dinamo protiv Genka i nakon toga Hrvatsku u Draženovom domu.

Hrvatska košarkaška reprezentacija u samoj završnici izgubila je 74:76 od Slovenije, a tu dramu emotivno je pratio i izbornik nogometaša Zlatko Dalić. Koji je imao poprilično ispunjen dan. Ručao je s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, a potom gledao Dinamo protiv Genka.

Bio je veliki navijač u Draženovom domu, no nije pomoglo. Neiskustvo pomlađene selekcije Veljka Mršića pokazalo se kao velika prepreka u ovakvim situacijama, kad se kroz posljednje minute i sekunde treba odlučiti pobjednik, kad ruka ne smije drhtati.

Pozitivno u cijeloj priči jest što očito Hrvatska ima potencijal, ima širinu kadra i sad na tome treba graditi dalje.

25.11.2021., Zagreb - Kosarkaska utakmica Hrvatska - Slovenija kojom se otvaraju kvalifikacije za Svjetsko kosarkasko prvenstvo koje ce se odrzati u Japanu, Filipinima i Indoneziji 2023. godine. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U jednom trenutku druge četvrtine Slovenija je zaostajala deset razlike, ali vratila se zahvaljujući Klemenu Prepeliču (16 poena), Jaki Blažiču (15 poena i devet skokova) te Ediju Muriću (14 poena).

Kod Hrvatske je najefikasniji bio Filip Bundović sa 16 poena, sedam skokova i pet asistencija, Roko Prkačin s 15 koševa i pet skokova te Roko Badžim s 11 poena.

Već za tri dana Hrvatska gostuje u Finskoj, koja je poražena od Švedske 62:72.

Pogledajte OVDJE kako je izbornik Daliće navijao za Hrvatsku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije