Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužio ovacije

VIDEO Briljantni Vlašić golčinom za pamćenje odlučio utakmicu i bacio navijače u delirij

Nikola Vlašić
Foto: Screenshot
24.11.2019.
u 19:36

Vlašić je trenutačno najbolji strijelac moskovskog CSKA sa sedam golova i četiri dodavanja, a ujedno je i peti najučinkovitiji igrač ruskog prvenstva

Nikola Vlašić ekspresno se oporavio od ozljede zadobivene u Puli protiv Gruzije i zablistao već u nedjelju u utakmici 17. kola ruske Premier lige.

Hrvatski je reprezentativac zabio možda i najljepši gol u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, te je tako odlučio dvoboj protiv Samare (1:0) u 75. minuti dvoboja.

Fantastični je Splićanin prihvatio dodavanje hrvatskoga suigrača Kristijana Bistrovića, pa pogodio gotovo sam rašlje s otprilike 25 metara!

Vlašić je tako svome klubu omogućio da se popne na treće mjesto, odnosno da zaostatak za vodećim Zenitom smanji na dostižnih šest bodova.

Dodajmo tome da je Vlašić trenutačno najbolji strijelac moskovskog CSKA sa sedam golova i četiri dodavanja, ali ujedno i peti najučinkovitiji igrač ruskog prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 18

DE
derin
19:40 24.11.2019.

Bravo Nikola, samo tako dalje!

MA
Marsijanac
19:58 24.11.2019.

Kad se samo prisjetim da je Coric bio veci talent od Vlasica. Ali badave ti talent ako nemas srce i um...

DH
dalibor.hren
22:35 24.11.2019.

Poslije suza u Puli, mislio sam da ga neće biti 3 mjeseca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije