Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O HAJDUKU, TORCIDI...

VIDEO Brazilci boravili u Splitu i oduševilo ih je ono što su doživjeli, pogledajte što su snimili

Utakmica
Printscreen Youtube
18.05.2022.
u 09:57

Autori videa koji su bili i na nedavnom derbiju Hajduka i Dinama (1:0) ostali su impresionirani svime što su doživjeli u Splitu.

Brazilska Peleja boravila je nedavno u Splitu, gdje je snimila prilog o Torcidi, Hajduku i životu u glavnom gradu Dalmacije.

Autori videa koji su bili i na nedavnom derbiju Hajduka i Dinama (1:0) ostali su impresionirani svime što su doživjeli u Splitu. "Je li ovo najbuntovniji klub na svijetu?" naslov je njihova videa.

U videu u kojem se pojavljuju sugovornici iz Splita govori se o Torcidi, derbiju s Dinamom, rivalstvu s BBB-ima, Mamiću, Titu, antifašističkoj povijesti grada... Autori videa bili su na derbiju na Poljudu, a ono što su doživjeli oduševilo ih je. Pogledajte video.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
Demigodessnixie
11:47 18.05.2022.

Glavni grad Dalmacije??? Zar je Dalmacija neka posebna drzava??? Evo kao Dalmatinka moram priznati da nemam pojma o cemu govorite

DE
dejanos
17:30 19.05.2022.

...separatizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije