Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična scena

VIDEO Borac umro nakon udaraca, tragediju uz ring gledala i njegova majka

Luis Ángel Salazar
Screenshot
18.10.2020.
u 19:02

Salazar je sudjelovao u showu Mexa War II u Areni San Juan Pantitlán

Luis Ángel Salazar, mladi meksički hrvač nadimka Príncipe Aéreo, umro je u subotu u 27. godini od posljedica infarkta nakon što mu je protivnik tijekom borbe zadao dva udarca u prsa.

Salazar je sudjelovao u showu Mexa War II u Areni San Juan Pantitlán, a nakon udaraca je iznenada zateturao i srušio se bez svijeti.

Snimka tog nesretnoga događaja je otkrila da jedan od njegovih suboraca isprva nije shvatio što se zbiva, odnosno da je nastavio borbu, međutim po ulasku liječnika je svima postalo jasno da mu je život ozbiljno ugrožen.

Premda je mladić hitno prebačen u obližnju bolnicu, liječnici mu više nisu stigli pomoći, čitava se tragedija odvila pred očima njegove majke, a među gledateljima se nalazila i njegova djevojka, piše portal La Vanguardia.

Komentara 2

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
23:49 18.10.2020.

Sport za debile!

DU
Deleted user
21:52 18.10.2020.

Pa ništ čudno, to je ta današnja pomama za borilačkim 'sportovima' kojima je cilj ozlijediti i onesposobiti protivnika. Suvremeni gladijatori, ljudi su bili i ostaju uvijek isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije