Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

VIDEO Bayern osvojio Kup, Perišić asistirao! Utakmicu obilježio nevjerojatan kiks vratara Bayera

Bayer Leverkusen - FC Bayern Munich
Foto: JOHN MACDOUGALL/DPA/PIXSELL
1/3
04.07.2020.
u 22:06

U 59. minuti morao se u strijelce upisati i Lewandowski na asistenciju Neura i komične reakcije vratara Bayera Hradeckog

U finalu njemačkog Kupa snage su odmjerili Bayern Munchen i Bayer Leverkusen. Slavili su Bavarci s 4:2 i tako nakon prvenstva osvojili i drugi trofej ove sezone, a u pobjedi je sudjelovao i Ivan Perišić koji je ušao u 64. minuti te na kraju i asistirao za zadnji pogodak Bayerna. 

Sve je krenulo u 16. minuti kada je mrežu 'apotekara' načeo Alaba. Već osam minuta kasnije Gnabry je povisio vodstvo i poveo Bayern prema naslovu. 

U 59. minuti morao se u strijelce upisati i Lewandowski na asistenciju Neura i komične reakcije vratara Bayera Hradeckog. 

Pogodak pogledajte ovdje

Nadu Leverkusenu vratio je Bender u 63. minuti, ali Lewandowski u 89. na asistenciju Perišića stavlja 'točku na i'. U petoj minuti sudačke nadoknade konačnih 4:2 postavlja Kai Havertz.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
DarthVader
19:01 05.07.2020.

Koga to uopce zanima? Stalno o Bayernu sad sim sad tam.

AM
Ameise
22:41 04.07.2020.

Ipak je Bayern veca razina. Leverkusen nema realizacije, ne iskoristise sanse koje se ne propustaju. Golman popi gol od Lewandovskog za nasmijat se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije