Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN DAN hrVAta

VIDEO Ante Rebić zabio sjajan gol, pogledajte njegovu majstoriju

Ante Rebić
JENNIFER LORENZINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.04.2021.
u 18:40

Ibrahimović je u osmoj minuti utakmice dodao Rebiću, a vatreni je okružen četvoricom protivničkih igrača sjajno pogodio rašlje.

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac prvog gola za Milan u 3:1 (2:0) gostujućoj pobjedi protiv Parme u susretu 30. kola talijanskog prvenstva.

Ibrahimović je u osmoj minuti utakmice dodao Rebiću, a vatreni je okružen četvoricom protivničkih igrača sjajno pogodio rašlje. Gol pogledajte OVDJE.

Na 2:0 povisio je Kessie u 44. minuti, no u nastavku je Milan zakomplicirao situaciju. Prvo je u 61. minuti zbog prigovora isključen Ibrahimović da bi u 66. na 2-1 smanjio Gagliolo. Ipak, Parma do kraja susreta nije uspjela poravnati već je Rafael Leao u četvrtoj minuti nadoknade pogodio za konačnih 3:1.

Rebić je za Milan igrao do 84. minute dok Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup.

Ovo je sjajan dan Hrvata u Serie A budući da je ranije mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić bio je junak 3:2 (0:1) domaće pobjede Spezije protiv Crotonea u prvom susretu današnjeg programa. Erlić je bio asistent za 2:2 u 89. minuti te strijelac pobjedničkog pogotka u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Drugi Milan sada ima 63 boda, osam manje od vodećeg Intera, koji će u nedjelju ugostiti Cagliari, a četiri više od trećeg Juventusa koji će u nedjelju na svom terenu dočekati Genou. Parma je ostala pretposljednja, 19. sa 20 bodova, četiri manje uz dvije utakmice više od 17. Torina koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
00:19 12.04.2021.

mario mandzukic je vjerovatno konkurent za 1hnl na jesen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije