Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE I KLUB

VIDEO Američke košarkašice u središtu skandala: Snimljene u tučnjavi, šake lete na sve strane

Screenshot
07.10.2021.
u 11:10

Sam video je nastao još u svibnju, a prva ga je objavila Williams pa obrisala zbog naglih reakcija javnosti. Usprkos tome, korisnici društvenih mreža su uspjeli isjeći dio koji od taga kruži Twitterom

Američke košarkašice Kalani Brown, Courtney Williams i Crystal Bradford našle su se u središtu skandala kada je u javnost procurila snimka na kojoj su sudjelovale u tučnjavi. 

Doduše, Brown je pokušala rastaviti košarkašice i nepoznate djevojke. 

Sam video je nastao još u svibnju, a prva ga je objavila Williams pa obrisala zbog naglih reakcija javnosti. Usprkos tome, korisnici društvenih mreža su uspjeli isjeći dio koji od taga kruži Twitterom. 

Što je prethodilo tučnjavi, nije poznato, ali se Williams pokušala ograditi od svega.

Želim se ispričati svima zbog videa koji sam objavila. Ne želim predstaviti sebe ili vlastitu organizaciju na iole negativan način. Učim svakodnevno, tako da pitam za milost dok rastem. Još jednom, ispričavam se svima koje je ovo dotaknulo i smatram da je bolje da nastavim dalje , napisala je Courtney Williams na Twitteru.

Oglasio se i njihov klub, Atalanta Dream: 

"Ovakvo ponašanje je nedopustivo i ne podudara se s našim vrijednostima kao organizacije. Mi ovo shvaćamo jako ozbiljno i radimo s ligom kako bismo skupili dodatne informacije te donijelo odluku što učiniti dalje. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Noldor
Noldor
13:49 11.10.2021.

Američkih? Ovo je više u This is Africa modu.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:30 10.10.2021.

Kaj je tu neobicno? Tipicno ponasanje americkih crnkinja. Samo kaj vam woke mediji to nebuju prenosili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije