Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazna zbog incidenta

Vida zaradio prijavu, a Bilić ga ipak izbacio iz reprezentacije

Domagoj Vida
Davor Javorović/Pixsell
24.05.2011.
u 17:08

Jedan od napadnutih bio je i Josip Vrban (32), koji se nedavno kandidirao za predsjednika Hajduka

Vida će zbog neprimjerenog ponašanja propustiti ovo okupljanje. Hrvatski reprezentativac mora biti primjer na terenu i izvan njega i bez obzira na okolnosti, takvo je ponašanje nedopustivo. To je vrlo ozbiljna opomena, ne samo Domagoju, nego svima, i igračima i članovima stožera. Ne smije biti popusta ni prema kome - rekao je Slaven Bilić, objasnivši zašto je iz reprezentacije izbacio Domagoja Vidu, te umjesto njega i Gabrića pozvao Ivana Tomečaka i igrača Dnipra na posudbi u Krivbasu Mladena Bartulovića.

Policija: Bilo je tučnjave

A koji sat prije policija je neslužbeno demantirala Vidine izjave za SN da "nije ni bilo tučnjave". Naime, Domagoj je zaradio prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, potvrđeno je iz PU osječko-baranjske. On i četvorica njegovih prijatelja osumnjičeni su za napad na četvoricu mladića koji su se vraćali iz svatova u Donjem Miholjcu.

Među napadnutima je bio i Josip Vrban (32), profesor zemljopisa i filozofije, iz Donjeg Miholjca, inače jedan od dvojice slavonskih kandidata na nedavnom javnom natječaju za predsjednika Hajduka!

Mladi je reprezentativac, neslužbeno je potvrđeno u policiji, bio pod utjecajem alkohola, ali koliko je promila imao u krvi također je podatak koji u policiji ne žele reći. I motiv sukoba i uloga hrvatskog reprezentativca u incidentu ostali su za javnost nerazjašnjeni.

Pa ipak potvrđeno je kako su svi sudionici uličnog obračuna bili podvrgnuti alkotestiranju, ali nisu svi bili pod utjecajem alkohola. Neslužbeno, trojica napadnutih, dvojica braće i njihov bratić, iz svatova su se vraćali trijezni. U sukobu su lakše ozlijeđeni, a nakon što im je u bolnici dijagnosticiran stupanj ozljeda, pušteni su kući.

Napadače, pak, po slovu zakona, očekuju kazne od 1500 kuna, što je najblaža sankcija, pa do 60 dana zatvora, u najgorem slučaju.

Lončarević mu vjeruje

– Trenirao sam Vidu u Osijeku dvije sezone i znam da nije dečko koji bi se tukao. Bio je bećar i fakin, ali nije bio za tučnjavu. Ne da ga ne poznajem kao dečka koji bi se potukao, već jednostavno znam da nije takav. Ako se baš i potukao, onda je morao biti debelo isprovociran – rekao je Ilija Lončarević, koji ga je vodio u Osijeku.

Komentara 9

Avatar cluesblues
cluesblues
17:14 24.05.2011.

pozdravljam ovu odluku - vidi ovo nije trebalo i treba snosit posljedice ....

ZE
Zeravica
17:27 24.05.2011.

BRAVO !!! Pozdravljam

LJ
love joe
19:05 24.05.2011.

njemu je mjesto u zatvoru a ne u reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije