Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Vida zabio u uvjerljivoj pobjedi Dinama protiv Rijeke

Ivan Krstanović
Marko Prpić/Pixsell
26.01.2014.
u 18:26

Nogometaši Rijeke su odigrali posljednju utakmicu na pripremama u Španjolskoj, a bolji od njih bio je kijevski Dinamo 4:1.

Nogometaši Rijeke su odigrali posljednju utakmicu na pripremama u Španjolskoj, a bolji od njih bio je kijevski Dinamo 4:1.

Dinamo je poveo u 37. minuti golom Velosa fantastičnim udarcem sa 22 metra. Kijevljani su odmah na početku nastavka udvostručili vodstvo gomom Bezusa nakon kontre.

U 56. minuti Dinamo je zabio i treći gol, a strijelac je bio Ideye nakon ubacivanja iz kuta Ognjena Vukojevića.

Golom Ivana Krstanovića sa jedanaest metara Rijeka je smanjila u 65. minuti.

Konačnih 4:1 postavio je Vida u 74. minuti.

Komentara 2

LI
Lisabon
09:58 27.01.2014.

Kako ste ono pisali kad je Dinamo izgubio od Zuricha prije par dana?Zurich razbio Dinamo,tako je bio naslov.A sada neka druga mjerila za Rijeku?Nedaj Boze da se pise lose.To vam je dio price u kojoj vam na Dinamovim presicama treneri,Mamic i ostali pricaju da novinari siju zlu krv i mrznju i da ne pisu afirmativno,a vi se cudite.Hajduk izgubi od petoplasirane Korejske momcadi (liga im ima 7 klubova)3-2 i to je normalno,pripremna je utakmica.Dinamo izgubi od Bayera 1-0 ,a naslovi,Dinamo bez igre,Dinamo bez prilike,Dinamo igrao jako lose itd.Onda pobjede Fortunu (njem.2.liga) pa pisete da su dali gol iz 1 prilike.Onda Hajduk izgubi od njemackog drugoligasa 3-1 pa pisete da su bili umorni jer su ujutro imali trening.To vam je slika novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije