Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer na pomolu

Još uvijek mu to dobro pamte: Vida kreće put države čije je građane silno naljutio?

Domagoj Vida
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
17.06.2020.
u 09:25

O Vidinom sljedećem odredištu ništa više ne znaju niti ruski novinari, ali su zato u srijedu ujutro redom podsjetili da je hrvatski branič izazvao skandal nakon pobjede Vatrenih nad Rusima u četvrtfinalu SP-a

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida napustit će po svršetku sezone Beşiktaş i karijeru nastaviti u Rusiji!

Takvu je barem informaciju u utorak na svom profilu na Twitteru objavio slavni turski novinar Levent Ümit Erol, koji ipak nije naveo ime navodnog budućeg Vidinog kluba. 

O Vidinom sljedećem odredištu ništa više ne znaju niti ruski novinari, ali su zato u srijedu ujutro redom podsjetili da je hrvatski branič izazvao skandal nakon pobjede Vatrenih nad Rusima u četvrtfinalu Svjetskoga prvenstva 2018. godine jer je ispred kamere uzviknuo "Slava Ukrajini".

Jasno, to je kod tamošnjih navijača izazvalo bijes, koji je, između ostaloga, rezultirao salvom zvižduka svaki puta kada bi Vida dotaknuo loptu tijekom polufinalnog ogleda s Englezima. 

Vida se naknadno ispričao, a jesu li mu Rusi doista oprostili, doznat ćemo uskoro ako je Levent Ümit Erol u pravu kada tvrdi da stiže u tamošnju Premier ligu.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
15:53 17.06.2020.

Možda završi u Sibiru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije