Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ladić ostao bez barbarića

Vida: Komes mi je pomogao da se snađem

Domagoj Vida
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
10.08.2010.
u 14:46

I prije okupljanja mlade reprezentacije u Svetom Martinu na Muri, izbornik Dražen Ladić ostao je bez Rakitića, koji je priključen A reprezentaciji, te ozlijeđenih Kalinića i Zvonka Pamića. Nove loše vijesti stigle su sa sjevera Međimurja.

- Ostali smo sigurno bez Barbarića, dok je nastup Vrsaljka i dalje upitan. No, nema mjesta panici. Imamo dovoljno igrača tako da neće biti ni dodatnih poziva - smiruje Ladić.

Koliko će izostanci utjecati na promjenu načina igre?

- Od početka kvalifikacija imamo iskristaliziranu momčad, tako da nas pokoji izostanak ne može izbaciti iz takta. U igri se neće ništa mijenjati. Jedina dvojba vezana je za igrača u vrhu napada. Još dvojim između Santinija i Vukušića. Odlučit ću uoči utakmice - otkrio je Ladić.

Najvjerojatniji sastav za utakmicu protiv Norvežana (17.30 sati) je Kelava, Vida, Maloča, Lovren, Vrsaljko, Jajalo, Badelj, Oremuš, Palić, Perišić te Santini ili Vukušić.

Zato na svoje mjesto u sastavu ne treba brinuti Domagoj Vida. Povratak s teških priprema u njemačkom Bayer Leverkusenu vratio mu je osmijeh na lice.

- Odlično se osjećam! Iako je ritam treninga iznimno težak, zadovoljan sam kako sam se priviknuo na novi režim rada. Moram vam priznati da sam jedva dočekao da se mlada reprezentacija ponovno okupi. Odlično smo klapa - rekao nam je Vida.

Kako napreduje učenje njemačkog jezika?

- Sve sam bolji. Istina, još se malo pomažem rukama i nogama, ali uskoro neće ni to biti potrebno. Puno mi je u privikavanju pomogao pomoćni trener Zvonko Komes. Lakše je kada imate nekog svoga.

Prilikom odlaska u Njemačku otkrio je kako je svjestan da će morati poraditi na svojem bećarskom duhu.

- Čim je bio dogovoren prijelaz u Njemačku počeo sam povlačiti ručnu. Profesionalizam je ključ uspjeha i sve sam tome podredio - otkriva Vida.

Jednim uhom osluškuje zbivanja u svom Osijeku.

- Početak sezone nešto je lošiji, ali brzo će moji Osjećani doći na svoje. Sad su mi instalirali programe HTV-a pa ću moći svaki vikend pratiti i derbije.

Da li ga možemo od prvog kola očekivati u Bayerovom sastavu?

- Konkurencija je strašna. Dogovor je da prve sezone odigram na desnom beku, a kasnije na stoperskom mjestu. No, ako i počnem na klupi neću se žaliti. Ovo je tek moj početak u jednoj od najjačih liga svijeta - zaključio je Vida.

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:03 10.08.2010.

Vida: Komes mi je pomogao da se snađem jer sam pljuvao, vrijeđao i bacao boce i papire po svlačionici Bayera a Zvonko mi je objasnio da nisam kuči na balkanu nego unutar EU u Njemačkoj i da se tu takve stvari nesmiju raditi..

NI
niko36
18:18 10.08.2010.

Copy paste i EU Janez dogovorite negdje sudar pa se dobro izguslajte. Ocito vam obojici to treba.

CP
copy paste
15:28 10.08.2010.

ma ja stvarno neznam šta ljudi vide u tom vidi.meni je on sasvim prosječan igrač i ništa više od toga.nije da kažem da je loš ali ništa posebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije