Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za Bundesligu

Vida: Jupp Heynckes od mene puno očekuje

'01.05.2010., Osijek - Nogometna utakmica 28. kola prve HNL izmedju domacina NK Osijek i NK Varteks.Domagoj Vida  Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL'
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
07.05.2010.
u 07:55

Nijemci nisu kupili robu s greškom. Domagoj Vida s odličnim je prošao sve liječničke preglede u Leverkusenu.

– Prvo su me pregledali u Kölnu čim sam sletio, a onda su me dodatno prekontrolirali i klupski liječnici. Zdrav sam – kazao je Vida, koji je impresioniran infrastrukturom kluba u kojem će provesti idućih pet godina.

– Nemam riječi za ono što sam vidio. To je drugi svijet u odnosu na Hrvatsku, od stadiona do svlačionica – dodaje Vida.

Trener apotekara Jupp Heynckes Vidu vidi na poziciji stopera.

– Jako je zadovoljan s onim što je vidio na DVD-u. Rekao mi je da od mene puno očekuje.

Isprva će mu u snalaženju pomagati Boris Živković, čija je preporuka bila presudna za kartu do Leverkusena, a koji mu je ponudio prenoćište dok se ne skrasi, a u prilagodbi koristit će mu i iskustva prethodnika Marka Babića i Jurice Vranješa. Odmora preko ljeta, međutim, neće imati. Iako će, dok ne svlada jezičnu barijeru, koristiti usluge kondicijskog trenera apotekara Zdenka Komesa, već ovaj tjedan počinje mu ubrzani tečaj njemačkog jezika koji mu je organizirao budući klub.

– S nekim temeljima njemačkog jezika ipak se moram pojaviti na prozivu 28. lipnja – kazao je Vida.

Osijekov kapetan očekuje kako će odlaskom u Bundesligu biti bliži očima Slavena Bilića.

– Iza mene je dobra sezona, ali sad tek počinje ono pravo. Bilić me neće zvati budem li grijao klupu – kaže mladi reprezentativac.

Komentara 4

JA
JanezPiranski
13:51 07.05.2010.

Vida: Jupp Heynckes od mene puno očekuje a ponajviše da pažljivo gledam sve utakmice sa SP 2010 po TV i posebno majstore iz EU Korena, Brečka, Novakovića i Birsu...

DO
DonkeyHot
14:27 07.05.2010.

Sve igrači velikih klubova. Finalisti Lige prvaka.

OB
-obrisani-
10:13 07.05.2010.

Valjda se očekivanja svode samo na Bundesligu i nikako na SP 2010 jer inače se Heynckes može izgubiti u JAR-u na tribini ili u nekom getu tražeči Domagoja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije