Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA ODLUKA

Bivša prva tenisačica svijeta otkrila zašto mora propustiti US Open

Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
22.08.2017.
u 09:17

- Tužna sam što moram objaviti da neću igrati na US Openu zbog situacije u obitelji. To mi je jedan od najdražih turnira gdje sam doživjela najbolje trenutke karijere.

Bivša prva tenisačica svijeta Victoria Azarenka objavila je da neće nastupati na US Openu jer ne može dovesti svojega sinčića izvan Kalifornije zbog spora s bivšim partnerom.

28-godišnja Bjeloruskinja ovog se ljeta vratila na teren nakon što je krajem prošle godine rodila malenog Lea. Zbog spora oko skrbništva nad djetetom, jedini način da zaigra na US Openu bio je da ostavi dijete u Kaliforniji što nije htjela napraviti.

- Tužna sam što moram objaviti da neću igrati na US Openu zbog situacije u obitelji. To mi je jedan od najdražih turnira gdje sam doživjela najbolje trenutke karijere. Radujem se što ću tamo igrati iduće godine - rekla je Azarenka koja je dva puta igrala finale US Opena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije