Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE FER'

Veznjak Manchester Cityja dao bi naslov Liverpoolu ako se prvenstvo ne odigra

Football Soccer Britain - Manchester City v AFC Bournemouth - Premier League - Etihad Stadium - 17/9/16 Manchester City's Ilkay Gundogan celebrates scoring their fourth goal with team mates Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.03.2020.
u 13:17

Na upit novinara njemačkog ZDF-a bi li Liverpool trebao biti prvak ako bi sezona bila skraćena Gundogan je odgovorio: "Što se mene tiče to bi bilo u redu, jer sportaši moraju pokazati fer ponašanje".

Veznjak Manchester Cityja Ilkay Gundogan izjavio je da bi bilo fer da Liverpool bude proglašen prvakom Engleske ako tekuća sezona Premier lige ne bude mogla biti odigrana do kraja zbog koronavirusa.

Na upit novinara njemačkog ZDF-a bi li Liverpool trebao biti prvak ako bi sezona bila skraćena Gundogan je odgovorio: "Što se mene tiče to bi bilo u redu, jer sportaši moraju pokazati fer ponašanje". 

Devet kola prije kraja prvenstva vodeći Liverpool ima 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City i nedostaje mu još samo šest bodova da bi i teoretski osigurao naslov, prvi nakon 30 godina.

Nogometna natjecanja u Engleskoj su trenutačno suspendirana do 30. travnja, a 3. travnja čelnici premierligaških klubova bi trebali održati sastanak na kojem će se gotovo sigurno odgoditi nastavak natjecanja za još mjesec dana, odnosno do kraja svibnja.

"Vodstvo Premier lige suočeno je s teškim odlukama. Za klubove koji su ostvarili dobre rezultate poništenje sezone bilo bi katastrofa, dok bi momčadima kojima prijeti ispadanje to odgovaralo", kazao je Gundogan.

On je istaknuo da je spreman pristati na smanjenje plaće, kao što su to već učinili igrači Juventusa, Borussije Dortmund i nekih drugih klubova: "To se podrazumijeva, ali zasad o tome u Engleskoj nije bilo govora".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije