Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČILI ŠEFOVI MOMČADI

Vettel najbolji vozač u ovoj sezoni

Vettel
Reuters
20.11.2009.
u 11:59

Iako je završio tek drugi u ukupnom poretku vozača sa 76 bodova, šefovi momčadi u anketi magazina Autosport proglasili su vozača Red Bulla Sebastiana Vettela najboljim vozačem formule u ovoj sezoni.

Vettel je ove sezone slavio na četiri utrke (Kina, Velika Britanija, Japan, Abu Dhabi) i u još četiri bio na pobjedničkom postolju.

- Velika je to čast nakon ovako uzbudljive sezone s mnogo uzdizanja i padova. Ovo me samo tjera naprijed da se dokažem i sljedeće sezone - rekao je Vettel Autosportu.

- Sebastian je imao sjajnu godinu i uvjeren sam da će on biti jednog dana svjetski prvak - rekao je šef Red Bulla Christian Horner.

Drugo mjesto izborio je svjetski prvak Jenson Button sa 67 bodova, a s dva boda manje na trećem mjestu je Lewis Hamilton.

Bodovi šefova momčadi zbrajali su se na bazi bodova utrke (10-8-6-5-4-3-2-1).

Top 10 vozača ove godine:
1. Sebastian Vettel       76
2. Jenson Button          67
3. Lewis Hamilton         65
4. Fernando Alonso        39
5. Rubens Barrichello     35
6= Kimi Raikkonen         30
6= Mark Webber            30
8. Felipe Massa           19
9. Robert Kubica          10
10. Adrian Sutil           8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije