Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na izlaznim vratima

Vešović: Legia je gotov posao! Gavranović progovorio o Dinamu

Rijeka - Rudeš
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
17.12.2017.
u 22:40

– Završili smo godinu s četiri pobjede, veliki kompliment igračima, a najveće hvala našim navijačima i Armadi, i danas su pokazali da su najbolji na svijetu – kaže Kek.

Najveću i najluđu godinu u klupskoj povijesti Rijeka je završila uvjerljivom pobjedom protiv Rudeša (3:0). Bila je to posljednja utakmica u kojoj smo vidjeli aktualnog prvaka u ovom sastavu jer prvi će odlasci uslijediti s početkom zimskog prijelaznog roka. Prvi su na izlaznim vratima junaci šampionske sezone 2016./17. Mario Gavranović i Marko Vešović.

– Nadam se da ću i na kraju ove sezone proslaviti naslov, samo ne znam gdje. Dinamo je samo jedna od opcija, moram sjesti sa svojim zastupnikom i dobro odvagati, jer rekao mi je da ima više jako zanimljivih ponuda. Za šest mjeseci je Svjetsko prvenstvo i moj je cilj biti ondje. Ako Rijeka želi zaraditi, onda me mora prodati sada. Bio sam profesionalan do zadnje utakmice. Nije lako kad svi navijači podržavaju cijelu momčad, a dio ih je protiv mene. Ali to se u nogometu događa. Nikome ništa ne zamjeram, drago mi je da sam igrao za Rijeku i osvojio duplu krunu – rekao je Gavranović.

Rijeka - Rudeš
1/11

A ljubimac riječke publike Vešović otišao je kao Hase iz pjesme Zabranjenog pušenja, “uzdignutih ‘pesnica’ i ozarena lica”, okrenuo se i mahnuo posljednji put.

– Koliko ja znam, odlazak u Legiju je završen posao. Zadovoljan sam tim odabirom. Sretan sam i ponosan, na neki način i tužan. Hvala svim navijačima, Armadi i svakom Riječaninu koji me poštuje. Ja sam na neki način postao Riječanin, preko djeda, oca i sada će mi se i kći roditi ovdje – rekao je Vešović koji je oproštajni nastup okrunio spektakularnim pogotkom i u slavlju imitirao ljuljanje bebe. Nedostajat će ne samo Rijeci nego i cijelom HNL-u. Naročito Soudaniju.

Moguće je još odlazaka, a trenera Matjaža Keka sasvim izvjesno poslije 20-dnevne pauze čeka zidanje nove Rijeke koja bi u nekoj budućnosti opet mogla biti velika.

– Završili smo godinu s četiri pobjede, veliki kompliment igračima, a najveće hvala našim navijačima i Armadi, i danas su pokazali da su najbolji na svijetu. Bar ja tako mislim – kaže Kek.     

Komentara 2

DE
derin
01:03 18.12.2017.

Čovjek je vidio i čitao svašta od naših medija, ali ono sto piše večeras na "novom listu" , pa to ne bi pas s maslom polizao. Čovjek izgleda tvrdi da Hajdukovci i Dalmacija simpatizeri partizana, i da su pobratimi s partizanovcima. Dalmaciji koja je kolijevka Hrvatske, koja je stradala u domovinskom ratu(Škabrnja, Dubrovnik...), Dalmatinci koji su letjeli goloruki braniti Vukovar, na Poljudu se skidala 90. i palila jugoslavenska zastava, igrači su iskidali grb s zvijezdom i nisu htjeli čestitati zvezdi nakon borova sela, s crnim florom došli u Beograd. Boli me briga za površno navijačko prepucavanje, ali ovo je dno dna izazvano frustracijama raspadom "lijepe price", kritikama na potporu mamicu. Sjetite se kad gadite Dalmaciju, da gadite eleza, bradarica, andrijasevica... Jedno je plaćeni tucaros, a drugo vrijeđanje.

CH
CharlesBukowski
05:26 18.12.2017.

brod tone misevi bjeze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije