Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla prinova

Veselje u obitelji Modrić: Luka dobio još jednu kćer

Luka Modrić
Foto: Pixsell
1/8
03.10.2017.
u 07:26

Hrvatski reprezentativac nije se pojavio na okupljanju momčadi uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018. u Rusiji, jer je želio biti uz suprugu na porodu

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je treće dijete. Nakon sedmogodišnjeg sina Ivana i četverogodišnje kćeri Eme, supruga Vanja rodila je još jednu djevojčicu, doznaje tportal.

Hrvatski reprezentativac nije se pojavio na okupljanju momčadi uoči odlučujućih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018. u Rusiji, jer je želio biti uz suprugu na porodu.

Ovog ljeta par je proslavio sedmu godišnjicu braka, a u vezi su 13 godina.

 

Komentara 18

NA
navijala
07:47 03.10.2017.

To Luka kceri su dar boziji,ljudi koji dobiju vise kceri su plemenita srca i ugodan zivot imaju u starosti sa svojim kcerima.Bog ti dao da sve lijepo prozivis u ljubavi sa svojom obitelji. Cestitam iskrena srca,jer mi toliko radosti poklanjate vi nasi momci sporta. i sve vas volim i ponosim se vama. Joj, kad bi se mogao ovako ponositi nasim politicarima ???

PR
prajdali100
09:05 03.10.2017.

Luki i njegovoj obitelji svako dobro.

MA
Majur
09:13 03.10.2017.

Sretno Luka...igraš u Realu,imaš milione,ženu i troje djece,živiš svoj dječački san....a hejteri pišu jel se sjećaš sa svojih tastaturica i pate ....neprocjenjivo:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije