Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARDAR OSTAO BEZ FINAL FOURA

Veselin Vujović: Ovo je sramota, Hrvati nam nisu dali da ponovimo test na koronu

Banja Luka: Veselin Vujović novi je trener Borca
Dejan Rakita/PIXSELL
02.09.2021.
u 10:50

Upravni odbor SEHA Gazporm lige na temelju odluke komisije suspendirao je momčad Vardara sa završnog turnira i umjesto njih će igrati pobijeđeni PPD Zagreb.

Rukometaši PPD Zagreba ipak će igrati na završnom turniru SEHA Gazprom lige u Zadru od 3. do 5. rujna. Naime, jedan od Vardarovih igrača bio je pozitivan na testiranju u Zagrebu 31. kolovoza, a prema novom zakonu svi igrači koji su bili s njim u kontaktu moraju u izolaciju. Takve su uostalom i preporuke u skladu s novim preporukama Europske unije o rastućem broju infekcija u europskim zemljama.

Odluku je prokomentirao trener Vardara Veselin Vujović koji nije bio sretan.

- Kakva sramota. Kažu da je pozitivan samo Borko Ristovski, dok za sedmoricu igrača nije prošlo 14 dana od druge doze cjepiva pa su kritični. Htjeli smo ponoviti test, ali nam nisu dali. Svi imamo PCR testove, tražili smo ih da ih ponovno naprave. Htio sam ići i s 11 igrača koji imaju potvrdu o cijepljenju, ali nam nisu dozvolili - rekao je Vujović.

Upravni odbor SEHA Gazporm lige na temelju odluke te komisije suspendirao je momčad Vardara sa završnog turnira i umjesto njih će igrati pobijeđeni PPD Zagreb.

- Umjesto jutarnjeg treninga, danas iznenada putujemo u Zadar. Nažalost, bit ćemo oslabjeni za Hrstića koji se ozlijedio i neće ga biti jedno duže vrijeme - rekao je Obrvan, trener “plinara”.

PPD će igrati polufinale protiv Meškova, dok će Vszprem igrati protiv Motora

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tata1208
Tata1208
20:26 02.09.2021.

Koliko vidim tu odluku je donio Upravni odbor SEHA Gazporm lige, a ne Hrvatska. Ali raznoraznim Veselinima i izvjesnim portalčinama je isključivi zadatak da se blati Hrvatsku. Odmah kroz naslov.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:46 02.09.2021.

Što Hrvati imaju s tim osim što slijede pravila? No, takva eliminacija je i nas zaebala s Perišićem na EU... i prekinite kmečat!

TO
tomislav10
11:54 02.09.2021.

I što da je drugi test bio negativan? Hoćemo li raditi i treći pa koji rezultat prevagne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije